Emine2108 İstanbul Kartal da oturan anneler bebek kontrolü hangi doktora gidiyor sunuz ücreti nedir 🥰
PrensesAnnesi0 Emine2108 umut hastanesinde doktor ugur beye gidiyoruz. Doğdugundan beri ondayız aşırı iyi bi dr. Tavsiye ederim muayene ücreti 100 tlydi sanırım
Oglumask2019 Emine2108 ben pendikte hidayet gursoya gidiyorum coooook memnunum şehir dışına gelin gittim ailemin yanına geldikçe hidayet hocaya giderim yeri gelir aylarca gelemediğim olur ama ne zaman arasam bilgilendirir verdiği ilaçlar ya bitkisel ya da en az zarar veren ilaçlar coook tavsiye ederim onun gibisini bulamazsın muayene 150 tl
Dogubebekanasi Emine2108 dragos bezmialem hastanesi cem koray firat 90 ya da 100 tl si yanlis hatırlamıyorsam
Emine2108 durununannesi18 inşallah ben umut hastanesi gidiyorum Abdülkerim bey çok memnunum ama özel aşıları önermiyor insanın kafası karışıyır
durununannesi18 Emine2108 bende delta ya gittim 1 kere ama uzak kaldığı için yakınlarda arıyorum. Umut a hamileyken gidiyordum Meltem hanıma.
Destina62 Soğanlık bölge trafikte Dragos Tıp Merkezi var. Dr.Çiler Çelik, biz çok memnunuz çok ilgili bir doktor. Ücreti 140 ₺
Aslihan03- Umut hastanesi Abdülkerim bey muane ücreti 120 TL yslniz gideceğiniz gün saat 8 de randevu almanız gerekiyor
Gamzeaslann durununannesi18 bizim sağlık sigortamız var 15 TL veriyoruz sadece 🙈 doktorumuzun ismi Arzu Gebeşçe 👍
Oglumask2019 Emine2108 rotayı yaptırdık onu mutlaka yaptır dedi menenjit de çok çeşidi var para tuzağı dedi 1 yaşında vurulan tek doz varya onu önerdi. Şimdi 1 yaş aşıları olduk sağlık ocağında o aşılardan 1 ay sonra yapılması gerekiyormus bizde yaptircaz 1 ay sonra