Eliiifkaya_ Kizlaaar reglime bir hafta kala ilişki yaşadık şuan 6 gün gecti gebelik olma ihtimali var mıdır bir kez oldu sadece yoksa havalardan mi bu gecikme ya hep böyle yapınca olmazdı geç döllenme falan mı oldu regl olmadım hala
yodamom Eliiifkaya_ aynı durumdayız zamanlarda aynı. Ama benim 5 gündür ara ara kahverengi noktamsı leke geliyor geçiyor. Arada sancı geliyor geçiyor. Benim de böyle olmazdı ne düşüneceğimi şaşırdım. Testler negatif
geceyi_saran_anne İlişkinin üzerinden 13 gün geçmiş. Test yapmadan öğrenemezsiniz. İhtimal var gebelik için.
eso35 Bende geç döllenmeyle hamile kaldım üstelik 2 aylık olana kadar da hicbir şekilde test sonuclarımda gebelik cıkmadı🫣ama tabi stresten de olabilir havadan da olabilir
Eliiifkaya_ eso35 yaklask bir yıldır bu şekilde reglime 3 5 gün kala ilişki oluyor hiç yasamamistim böyle herhangi bi belirtim de yok test de yaptım anlayamadim valla
Eliiifkaya_ yodamom bende lekelenme falan da olmadı çizgi silik de olsa çıkmadı bu kadar da geçikmezdi bı ama oldum şimdi havalardan olmayanlarda çok varmış bu ay
arven2024 Eliiifkaya_ benimde normalde hep 3-4 gün önce olur bir gün geçti olmadı. Geri çekilme ile korunuyoruz iki gün daha olmazsa test yapıcam tehlike sinyalleri çalıyo bendede