uykusuzanne__ Burda çok güzel arkadaşlarım dostlarım var iyiki varlar 😉 Eskilerden başlayım @myangelson @Sogukbaklava 😉 @hepyerdeyizz @bisenakillisinzaten @LadyGaddar @binnur37 @Mariposa @oylesinebiri__ @mamacitaa_ @canan6668 @Tatlican @TulayGeriDon @twobabymom_ @Hemdem__ @LezizeNine @princessmom_ @pogacayanaginannesi @Elfgrn @Cicektebenimcicekligunlerde @deleted20517 @gizememre @nnoktaa @denizalismom @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala @Hazom @Yesmaryesmar @OLaaBalito_ @Gamzelikiz_34 @ZeydsMom Dondurmalikahve @maygirl @Orenda_ gittin🥹 @mondecaidensecmeler @milletsanakanalizemiolacak @asellmiihramom @Temizlikperisi @Dedektifgadget @MutluPrensesAnnesi @UykuPerisi_ @perla_ @Balkizlarim @cikolatahurma Hepsini seviyorum unuttuklarım olabilir liste kalabalık 🤍😂🥰
Btltha princessmom_ ay benim hiçkimsem yok burada nasıl arkadaşlık kuruluyor onunda pek bilmiyorum :(((
canan6668 @alinmom @Balkizlarim @bisenakillisinzaten @binnur37 @cikolatahurma @Dondurmalikahve @elifbarcin65 @deleted20517 @Deletedmom_897 @Feyzosumunannesi @forumgurmesi @gocebebirbayan @Gunesnil_23 @Gokturkmom @goldengate @Hayallerhayatolsa @hunilimomy @KendiEvimdeDeplasmandayim @Kitsu @uykusuzanne__ @LadyGaddar @LezizeNine @[silindi] @Meri-Mel @maygirl @MoonCrystal @Deletedmom_216 @MutluPrensesAnnesi @perla_ @Nazliezgi @Gamzelikiz_34 @Hemdem__ @Pirasalipuding @pogacayanaginannesi @patlakprezervatif @princessmom_ @simseklivekalpli @starwomen @[silindi] @Tatlican @Tubanurrr @Tekbenimsucumguzelolmakdemi @Temizlikperisi @KLORAK aklima gelmeyenler kusura bakmasın ama kendini bilen biliyor tabiki ❤️❤️💕❤️💕❤️❤️💕
Btltha [silindi] yani o anlamda değil nasıl arkadaşlık kurulduğunu pek bilmiyorum burda. yani kaynaşmalar nasıl oluyor pek bilmiyorum sööxşwçdw kimseden adım görmediğin için ben de pek adım atamadım açıkçası