ballisutt cydarya çilek genelde bebeklere alerjik oluyor diyorlar çevremde de bir kaç kişi gördüm o yüzden en son vereceğim şey olacak ben biraz pimpirikliyim bu konularda
ballisutt mucizemgelsin61 Canım mayalandıktan sonra bir gün dolapta beklesin belki daha tam tutmamıştır
mucizemgelsin61 ballisutt Annemde o püf noktayı söyledi bana sonraki gün versen daha iyi olur dedi gerçi kavanozun birinide açmış bulundum diğeri kapalı sanırım ama bakalım yarın nasıl olur 😒
ballisutt mucizemgelsin61 aynı günde tam tutmuyor sonraki gün daha sağlıklı olur canım Büyük ihtimalle o daha iyi tutmuştur
cihanm ballisutt bende sevemedim kokuyor sanki biraz ben yiyemiyorum kokunca ama bebeğime vermek zorundayim 🥹 Benimde eşim bir arkadaşından rica etti o getirdi sağolsun
sadecesenmelek nurrd iki yanağında da var birde göğüs bölgesinde biraz. Stafine diye bi krem verdi doktor ama 3 günden fazla kullanma kortizonlu dedi kullandığım zaman geçiyor sonra yine oluyor
[silindi] minikbeyd merhaba ilk günlerde ne kadar verdiniz kilo alımı az mama ve meme reddi var kilo aldırır mı hemen bende yoğurtla başladım
ikibaloglanannesi ballisutt Ek olarak 5.ayda ve ek gıdaya başlayan varsa nasıl ilerliyorsunuz? İlk oğlumda 3 gün kuralı ile ilerledik Önce yoğurt Sonra sebzeler En son meyveler Sonra karıştırıp veriyordum İkinci oğlum Eylül de 5 aylık ona da o şekilde ilerleyeceğim.