Merveeeee111 Hatta kötü kokuyor bekletmiyorum da makine içinde kazan temizliği de yapıyorum neden böyle oluyor
Pamukhanim_ Merveeeee111 yumuşatıcı koyulan gözde şu birikintisi var mı bizimde öyle olmuştu orada şu birikintisini döküp yumuşatıcıyı koyunca kokmaya başladı
_Bihterziyagil_ Merveeeee111 aynı sorun bende yaşıyorum 🙄alt komşumun kokusu yukarı kadar çıkar benimki kötü kokuyo sürekli
momas Merveeeee111 annemiin makine de çok kötü kokar ama neden bilmem sanki böyle pis ıslak bez beklemiş o kokmuş gibi çok ağır acaba içi falan mı paslanıyor bilmiyorum o koku bi türkü gitmiyor. İşin tuhafı çamaşırlar da acayip deterjan kokuyor evi sarıyor hatta
Merveeeee111 selamunkavlen neredeyse hepsini denedim bingo doavernel aylar önce yıkadığım çamaşırın kokusu duruyor ama yeni yıkadıklarım kokmuyor şuan vernel kullanıyorum
selamunkavlen Merveeeee111 filtresine de bir bakın . Deterjanı da mı değiştirseniz acaba ? Yumuşatıcı olarak Peros sarı rengi kullanıyorum perdelerimde bile 2 ay kalıyor kokusu
sdakbyk Merveeeee111 kazanın ıcıne bulasık tableti atıp en yuksek derecede calıstırın,deterjan bolumunu cıkartıp guzelce temızleyın,abc pembe şişe mukemmel kokuyor,yumos pembe de guzel kokuyor kalıcı ama boykot🥲
huniliabla Merveeeee111 makıne gıderlerınde skıntı olabılır hem altta hemde boru çıkış hattında.bızım öyleydi servıs açtı baktı duzeldı
cihanm Makinenizi boşta çalıştırın içine sirke limon tozu karbonat koyun koku çıkıyor Bide mavi yumos kullanın çok kalıcı ve güzel kokusu