nisakocyigit5106 Kızlar oğlum 1 yaşını geçti sünnet yaptırmak istiyorum kocaelinde sünnet için önereceğiniz yer varmi fiyatıyla beraber ayrıca tamamlayıcı sağlık sigortası var geçen yerler varmı
ElvisDemir-moms nisakocyigit5106 biz sağlık kabininde yaptırdık lokal anestezi ile isterseni iletişim bilgisi ileteyim bi şekilde size bir görüşün biz çok memnun kalmıştık
asilluras Benimde çocuğum 1 aylık hemen sünnet yaptırmak istiyoruz. Anestezi de almışsın istemiyorum 🥹
cinarinannesi2707 Özel ilgi de Mehmet Atilla Tekin yapmıstı memnun kaldım guncel fiyat bilmiyorum ama diger oglumu da önümüzdeki ay yaptirmayi düşünüyorum
aslihan_ cinarinannesi2707 ben çayırova tıp merkezinde yaptırdım lokal anestezi oldu 2.5 aylıktı bebeğim yaptırdığımda geçen ay yaptırdık 4500TL ydi memnun kaldım
3oglanannesi cinarinannesi2707 bizimde oğlumu yaptirmistik çok memnun kaldık lokal anestezi ile yapıyor tavsiye ederim…şimdiki 1 yas oglumuda Atilla beye yaptırmayı dusunuyoruz
handenurr1 cinarinannesi2707 bende atilla beye yaptırdım 3 aylıkken çok memnun kaldım 13 bindi yaptırdığımda eylül ayında
cinarinannesi2707 denizkarabiyik gaz sancılarımız hâla bitmedi şuan tam 3 aylık 4. Aya girmeden yaptırmayı düşünüyorum
cinarinannesi2707 aslihan_ çayırova bize uzak baya ve ilk çocugumu da bu doktorda yaptırdım memnun kaldım 🌸 tesekkürler
alpaslancakir aslihan_ Acaba hangi doktordu bende yaptırıcam çayıroca da oturuyorum bugün arayıp bilgi almıştım bende doktor ismi nedir 😊
pinargururr Özel ilgide yaptırdım iki ay önce çok memnun kaldım. Mehmet Atilla bey yaptı. Bizimde tamamlayıcı sağlık sigortamız var ama zorunlu sünnet olmadığı sürece karşılamaz malesef
cinarinannesi2707 3oglanannesi bebegik 6 aylik olmak üzere hála gaz ve diş sancılarıyla boğuşuyoruz göze alamadım yaptıramayı. İlk fırsatta yaptıracağım inşallah
hellowri pinargururr teşekkür ederim sünnet olurken yanına alıyorlarmı yoksa dışarıda mı bekliyorsunuz
ss54 hellowri bizde kendisinden fiyat aldık yeni 12.000₺’ dedi, görüştüğümüz personele özellikle sordum anne babayı alıyorlarmış. Zaten aldıkları için orada yaptırmayı planlıyorum.