Betuldefnesahin Kızım 17 aylık hala memede uyuyor ve bu aralar daha çok sardı kesinlikle bırakmıyor memeyi uyuduğunda ağzından çeksem hemen uyanıyor yaşayan varmı bu durumu çözüm için ne yaptınız ?
AliyeAsel Betuldefnesahin valla benim kızımda öyle herhangi bişey yapmadım hatta daha rahat ettim sallamaktansa hemen uyuyor kızım 3 aylık emsin daha rahat edersin canım
Betuldefnesahin AliyeAsel saatlerce emiyo oyun gibi yalancı emzik gibi iş yaptırmıyor uyutmuyor sıkıntı burada başlıyor 😕
Betuldefnesahin Merfeee bebekken böyle değildi 1 yaş sonrası böyle oldu bebekken hemen uyuyordu şimdi dalsada uyusada çekince uyanıyor 😕
Betuldefnesahin Merfeee inşallah bakalım arada böyle huysuz oluyor 3 4 gün uykusuz kalıyor düzeliyor napalım katlancaz artık memeyi kesene kadar sağolun 🤲🏻☺️
Merfeee Betuldefnesahin ne yapalım doğum yaptım 3ve 4. Gün 10 dakika gözüm gözüme değmedi ama zerre şikayet etmem Allah can sağlığı versin gerisi önemli değil
nurturkdal Valla annelerin isi ne kadar da zor benim gibi saatlerce hem yuruyup hem kucakta sallayanlar memede uyusun ister memede uyutanlar baska bi sey ister annelik gercekten sabir isiymis suan senin yerinde olmayi isterdim sabahtan beri kucagimda birakamiyorm sirtimla belimi hissetmiyorum agridan keske benimki de memede uyusaydi da en azindan biraz otururdum yine de canlari sagolsun Allah hepimize guc kuvvet versin... 😌