aysun2828 Merhaba hanımlar kolik bebek kaç gunlukken kendini belli eder 1 aylık oğlum var sürekli ısınıyor ve bacaklarını kendine çekiyor gaz cikarsada rahat edemiyor
hulyaakhan aysun2828 bizim tam 1 aylık olduğunda başlamıştı şiddetli ağlama krizleri olur kolikte. En az 3 saat sürer ve sakinlesemez. Belirli saatleri yoktu bizim günün her saati olabiliyordu. Ama özellikle sabah ve akşam saatlerinde siddetleniyordu.
vmte düzenli olarak aynı zamanlarda aynı saatler boyu (örn akşam 5 den gece 12ye kadar) ağlıyorsa koliktir. ayaklarını normal gaz sancısı çeken bebekler de yukarı çekiyor.
aysun2828 vmte teşekkür ederim ağlama krizlerimiz olmuyor ilk çocuğum oyleydi oo doğduğundan beri vardı oyuzden soruyorum geç baslarmi kolik acaba diye
aysun2828 hulyaakhan teşekkür ederim 43 gunluk olduk gaz sancısı çok var ama ağlama krizi yaşamadık şükür şuana kadar
hulyaakhan aysun2828 çok şükür cok sevindim gaz geçici bir durum iyi bir gaz damlası ve masajlarla bir kaç güne hiç bişey kalmaz inşallah. Sab simpleks öneririm.
neslihanada Benim bebeğim o aralar saatli ağlardı öğlen bi başlardı akşam 7 ye kadar krizli ağlardı kolik bebekti