ervazengin01 Kızlar bebeğime 1 yaş doğum günü hediyesi ne alabilirim. Şöyle kullanışlı olsun istiyorum. Bebegimin severek ilgileneceği birşey. Oyuncak vs 2-3 yaşlarında da kullanabileceği bir şey neler olabilir siz ne almıştınız.
cLearQueen ervazengin01 anlar mi 1 yasindaki bebek acaba. Yanlis anlama bilmedigim icin soruyorum illa bisey almak lazim mi ki
momgizy ervazengin01 bütçeniz var ise globber olabilir Merkür bebe yada Kraft nova sanırım onlarında güzel ebeveyn kontrollü bisikletleri yada aktivite masası ficher priceın o çok hoşuma gidiyor benim 😍 yine ficher priceın böyle aktivite masası var ama dj konseptli falan
Rabiiul ervazengin01 kış yaklaşıyor bebek bisikleti alsanız çok fazla kullanabileceğini zannetmiyorum ama isterseniz tabii ki alabilirsiniz onun dışında aktivite masası olabilir benim kızım oynuyor 13 aylık veya Fisher price‘ın diğer oyuncaklarına bakabilirsin hem eğitici hem de İngilizce İspanyolca dilleri var
momgizy ervazengin01 su oyunlarını seviyor ise sulu aktivite masaları da var ama yer lazım onada balkon yada bahçe
ervazengin01 seymayldzz aktivite masası dikkatimi çekti evet kullanışlı geldi kaç yaşa kadar gidiyor acaba
seymayldzz ervazengin01 kızım 5 aylık bende yeni sipariş verdim 6 ila 36 ay yaş aralığı Türkçe ve İngilizce olması güzel faydalı ve çocuklar için dikkat çekici☺️