sbostan mavilimsi Tam bilmiyorum ama arkadaşım anlatmıştı papara hesabına para at deyip tekrar gönderdiklerinde banka bilgileri vs girip hesaptan para alma gibi bir durumlar bahsetmişti papara olması benim de midemi bulandırdı yani neden para atıp geri gönder denir ki hangi işe başladığımız da bunu yapıyoruz umarım kötü sonuç olmaz canım haber verirsin bizlere de..
Alya-Sena mavilimsi kariyerden basvurdunuz sanırım orada da sahte ilan cok var ben de suan güncel iş ilanı var arkadasım attı bende basvurdum linki atayım isterseniz
myavocado mavilimsi asist çok güvenilir bir firma, Türk Telekom iştiraki zaten, ondan eminim, ama asist adını kullanarak bir dolandırıcılık durumu varsa bilemiyorum.
Alya-Sena mavilimsi evet baska bir firmada 9 ay calıstım cıktm benimle beraber ayrılan arkadaşlar asiste başladı da ben mülakattan geçemedim nasip değilmiş tekrar alım var tekrar bi cv güncelledim bakalım özelden atayım linki buradan yasak silerler yorumu
bebikoluturtle mavilimsi senin hesabını para akışı için kullanırlar örn.kaçak mal satılır para akışı senin hesabından olur böylelikle seni bulduklarında yüksek ihtimal gözünü sorguda açarsın sakın birdaha para atalım sen geri at fln girme o olaylara
mavilimsi bebikoluturtle ay yok bu bana ders oldu zaten dünden beri kendime kızıyorum nasıl böyle birşey yaptım
Alya-Sena mavilimsi hepsijette inbound da idim ben maaşlar düştü saatlik di dakikalık ücretlendirme ye dönüldü yani. Anlaşamadık bende istifa ettim farklı proje bekliyorum aslında da pek bana uyan bir şey cıkmadı satıs üzerine daha cok iş var