mavilimsi Fulyy bugün arandım pazartesi 5 günlük eğitim baslıyorr. Papara hesabı açtılar. Güvenilir mi acaba
Winner mavilimsi senin papara hesabına para atıp, geri gönder derlerse kesinlikle yapma. Çünkü dolandırıcıdır. Papara olması beni biraz şüphelendirdi
Yazmelegi_ mavilimsi hesabınıza para atıp geri gönder derlerse yapmayın ne olur ne olmaz. Insanlar sırf bu yüzden cezaevine giriyor geçen haberlerde görmüştüm
Fulyy mavilimsi Hayır canım ben İzmirdeki lokasyonda çalıştım yüzyüze katıldım her seye böyle bi sey yapmadım acıkcası
Winner mavilimsi haydeeee😖 dolandırmışlar ya seni. Keşke önce buraya sorsaydın. Papara hesabını kullancaklar. Normalde hiç bi iş yeri kalkıp da papara hesabı istemez. Aslında burdan anlamanız lazmdı. 😭
Blackcloud mavilimsi Başıma gelmedi ama bilindik dolandırılma yöntemiymiş sanırım. Bilenler çıkarsa bilgi vereceklerdir. İnşAllah olumsuz durum yaşanmaz.
Damyy_ Canım papara paycell vs olunca direk uzaklaşman lazımdı. Yasa dışı işlerde senin hesabını kullaniyolar bişey olduğunda devlet kişiyi buluyor hop sen suçlusun basin yanar geçmiş olsun