pinkooo_02 FDA alkol için delilim var msjlarimiz duruyor teşekkür ederim iyi bir avukat bulurum inşallah
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Canım benim yeni gördüm. Çok geçmiş olsun neler yaşamışsın. Tam taşınınca rahata ericeksin derken,belki de ailesiyle arasının kopmasından dolayı da içkiye sığınmış olabilir. İnşallah orta yol bulursunuz üzüldüm.
pinkooo_02 Cicektebenimcicekligunlerde evet canım ben tam rahatliyacam derken sürekli birşeyler oluyor ben bir kaç günlüğüne ailemin evine gittim hiçbir şekilde aramadım kendisi hep aradı açmadım tepkimi koydum çok şükür kendine çeki düzen verdi ayda bir anca içiyor bunu bile içmesini istemiyorum ama onunda yaşadığı durumlar aşırı zor anlamaya çalışıyorum çok şükür şimdilik herşey yolunda canim söz verdi yeminler etti baya değişti
Cicektebenimcicekligunlerde pinkooo_02 Çok sevindim Rabbim huzurunuzu kaçıracak musibetlerden uzak tutsun
eleftwins pinkooo_02 7 yaşına kadar mecburen devlet anneye veriyor 7 yaşından sornada velayet davası tekrardan açılırsa pedagog çocuğa soruyor ona göre veriliyor