fatmatlas Oğlum 1 yaşında saçlarını hiç kestirmedim. Eşim saçlarını kestirelim daha iyi olur diyor. Sizce bebeklik saçı kesilmeli mi ? Kesilirse daha iyi mi olur
-Eraymoms- fatmatlas komple kısaltmanın hiçbir faydası yok olmuyor da bi kuaför önerisi yaptırma derim 😅
Mavigokyuzu fatmatlas oglum 3 yasinda ilk saç kesimi 1 yasinda yaptırdık biz de, makine ile hic kesim yaptırmadı. her zaman makas kesimi ile kestiririz yani makine traşı yaptırmayız. Erkek çocuklarının cinsel kimliği için kendi adıma cinsiyet belirsizliğine gidecek kadar uzadıysa kesilmesi taraftarıyım.
neslika fatmatlas eğer kafası çok terliyor ve bebeği rahatsız ediyorsa kestirebilirsiniz. Saçın kesilmesinin gürleşmeyle bir alakası yok tamamen genetik özellik. Ben ilk 7 aylıkken kesmiştim çok uzamıştı diye ama çok pişman oldum. Bir de ilk saçları düzdü kestikçe dalgalı oldu.
fatmatlas perla_ Ne güzel ben hiç kıyamadım bu zamana kadar ama eşim artık kestirelim bir kere sonra istersen yine kestirmeyiz diyor. Çok kararsız kaldım. Kıyamıyorum da saçlarına
allwrite Yenidoğanken kesmeye kıyamamıştım. Benim kızım da 1 yaşına yeni girdi, geçen gün biraz kestim. Çok da iyi oldu, gözü kulağı açıldı yavrucağın, daha bir gür durdu ayrıca. Siz de kesin bence. Hem anı olarak saklarsınız bebeklik saçını.
tahin fatmatlas kişisel tercihlere bağlı benim oğlum saçlı doğdu ve 3. Ayında havalar sebebiyle kafası aşırı terlemeye başladı, bir de ben oğlan çocuğunda uzun saç sevmiyorum hep kısacık seviyorum, o yüzden 3. Ayda kestik eşitlensin diye 5. Ayda tekrar kestik, banyoda çok rahat oluyor kafa terlemesi de azaldı