Beybiiii Kızlar devlet ücretsiz bakir sipral takıyormuş ben hormonlu sipral takmak istiyorum ücretli mi eczaneden mi almamız gerekiyor ücreti nedir ve Rañdevu alıp kadın doğuma mi gitmem gerekiyor lütfen yardım
Birprensannesii__ Beybiiii Evet hormonlu ücretli eczanede alabilirsiniz fiyatını bilmiyorum ama.Bende randevu alıcam bu ay regl olmayı bekliyorum şehir hastahanesinde aile planlaması bölümü var oradan randevu alabilirsiniz.
mabellaa Beybiiii bende zaman zaman bu konuyu düşünüyorum da tam olarak bilmiyorum hormonlu neden taktırmak istiyorsunuz acaba daha mı avantajlı
kader539_ Beybiiii kadın doğuma randevu alıp gidiyorsunuz giderken eczaneden hormonlu spiral alıp götürüyorsunuz adetliyseniz hemen takıyor. Adetli değilseniz kan testi istiyor sonucu alıp götürürüyorsunuz
Nurce Birprensannesii__ merhaba aile planlaması bölümü dediğiniz aile hekimimi oluyor acaba. Regli günümüzde bu bölümden randevu alıp mı gitmemiz gerekiyor. Bende taktırmak istiyorumda kadın doğumdan mı nerden alıcam randevuyu bilemedim. Ya da acilden gidincemi takarlar. Regl günümde randevu bulamazsam diye korkuyorum.
Birprensannesii__ Nurce Yok aile hekimi değil Şehir hastanelerinde kadın doğum ve hastalıkları binası ayrı oluyor orada aile planlaması bölümü var korunma amaçlı randevu alınıyor orada.reglin 2.yada 3.günü gitmek gerekiyor