Bu konu hakkında gerçekten bilgi sahibi olabilecek insanlar yorum yaparsa çok sevinirim
Eşimin mesleği gereği doğuda yaşiyoruz memlekette kendi evimiz kurulu eşyamız herşeyimiz orada duruyor bizde sürekli tain işi olduğu için eşyamız zarar görmesin diye getirmedik mabilyalarimizi eşyalı evde yaşiyorz bi 20 gün önce farklı bir eve geçtik bu evde de yeni gelin oturuyordu eşyası felan çok yeni iki senelik felan evliydi burda eşyasını felan herşeyini bırakıp gitmişler kızın ailesinin yanına orda yaşıyorlarmış evi bize kıraya veren de kayınpeder ve kayınvalidesi nyse biz bu evi tuttuk aşırı derecede ev kirliydi bez girmemiş yer kalmadı evin en ücra köşesinde bi tane duvarin içinde ben temizlik yaparken bir tane muska buldum eşime söyledim al bunu git koy dışarıda bir yere neyse eşim bunu gitmiş dışarıda bırakmış ama bu eve taşındığımız gönderen beridir eşimle sürekli kavga ediyorz 2,5 yıllık evlilyiz 17 aylık kızım var eşimle birbirimize hiç kötü bir kelimemiz veya bağrış çağrış yoktu buraya taşındık taşınalı sürekli ama sürekli tartışıyoruz her gün kızım da hiç huzurlu değil ben buraya taşındık taşınalı hiç huzurlu değilim eşim nöbetlerde olduğundan evde korkarak kalıyorum son bir haftadır kızım özellikle yatak odasında Beşiğinde yatarken uykusunun arasında çok kötü ağlayarak uyanıyor asla sakınleşmiyor saat başı bu şekilde sürekli ağlıyor gece boyunca yani açıkcası ne kızımın ne bizim evde hiç huzuru yok hiç rahat değiliz aklıma da o muska geldi kımsenin günahını almak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor niye yeni gelin bu kadar yeni eşylaraini birakıp kocasını alıp ailesinin yanına taşındı acaba kayınvalide bu eve muska yaptı gelinle oğlunun arası nı mı açtı yada eve huzursuzluk olsun diye muska mi yaptı evde bulduğumuz muskayı da görünce daha da huzursuz oldum acaba başkasina yapılan muska bizi etkiler mi aklım çok karşılık bi hocaya danışmak istiyorum burda tanıdığım da yok memlekette tanıdığım var ona ulaşıp ona sormak istiyorum sizce böyle birşey olabilir mi başkasina yapılan muska o eve taşınan başkalarını rahatsız huzursuz eder mi etkiler mi lütfen bu konuda bi fikri olanlar beni aydinlatabilir mi