patateskizartmasi Merhaba hanımlaar. Oğlumun saçları kıvırcık kıvırcık olsun istiyorumm yaa. Nasıl yapabilirimmm🥹🥹😂
Mavigokyuzu patateskizartmasi ahaah cok guzel ama bu saç kıvırcık olmaz maalesef :) kalben de genetikten kıvırcık geliyor da düzenlemeye çalışıyorsunuz sandım:) oğlunuzun saçı dümdüz, saçları zaten cok guzel, siz düz saçı sevmeye bakın
patateskizartmasi anneyimmmben bi sebep aramaya gerek yok. Kıvırcık saç hoşuma gidiyor sadece. Oğluma da yakışacağını düşünüyorum
alpaslanmom_ Benim annem bildiğin bonus kafa benimde saçlarım onın gibi kıvırcık oğlumun saçları dalgalı terleyince kıvır kıvır oluyor
patateskizartmasi alpaslanmom_ çok güzel yaa😂 bende de var biraz kıvırcıklık aslında. Bebeğim terlediğinde sadece kafasının arka tarafında saçları kıvırcık kıvırcık oluyor
tonymontana patateskizartmasi perma yaptirin😂 duz sacli bebeginiz kivircik yapmaniz imkansiz dna sarmalindan degisim yapman lazim kivircik olmasi icin
anneyimmmben patateskizartmasi anladım zor gibi duruyor ya sonradan kıvırcıklaşmazsa. Belki sonradan kıvırcık olur büyüdükçe genetikde varsa
oylesinebiri__ patateskizartmasi kaç aylık benim bebeğimin doğduğunda düz dü sonradan kıvırcık oldu amcasının da küçükken düz dü fotoğraflarda 15 16 yaşlarından sonra kıvırcık olmuş kuaförde yapılmış gibi Bonus kafalar