gamzesafa Kızlar ağrıya tayinimiz çıktı erzuruma hastaneye gidicez bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı ?
glz2 gamzesafa şehir hastanesinde enver aval var biraz randevu almak zor ama çok ilgili biri özelden geçtik burda önermişlerdi 14 aydır başka doktora götürmedim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Dmt-01 gamzesafa evet malesef randevu sorunu var.Benim şube müdürümün ablasının eşi ben onun aracılığıyla gidiyorum gidersem yoksa randevu çok zor.bir kadın daha vardı o da ilgiliydi aslında döne bulut gibi bi adı vardı bi ismi daha vardı sanki ona da bakın bi isterseniz
glz2 Dmt-01 murat ermancık var onu da çok söylediler ama ben kendimi garantiye almak adına açıkta randevu buldukça alıyorum gitmeyeceksem iptal ediyorum şimdi ye kadar bi sıkıntı yaşamadık enver bey bişey demedikçe içim rahat etmiyor açıkcası o yüzden başka doktor tercih etmiyorum
Busee093 Kesinlikle şehir Hastanesi’nde Enver aval hoca iki çocuğum var ikisi de onun hastası büyük oğlum kuvozde kaldı o zamandan beri Enver hoca bakar ona. Çok samimi çok mükemmel bir doktor gözüm kapalı şekilde götürüyorum hocamıza çocuklarımı