zynpatc Bebeğim 4 ay 7 günlük oldu normalde gece de mama için uyanır birkac gündür mama içmek istemiyor meme emmiyor zaten çoktan kesilmişti sütüm sadece mama yapıyorum günde 8 9 kere içen bebek şu an belki 3 u zor içiyor bu durumu yaşayan var mı
_Hera zynpatc valla 5 ay aylık kıyamet kopuyor mama içerken sanki eziyet ediyorum gibi içmiyor yani bilmiyorum napcam
alpaslanmom_ Ay allahım 5 buçuk aylığız ama ne çekmiştim 4.ayda zaten 300 gram almıştı o ay boyunca o kadar yemiyorduki Allah sabır versin
_Hera alpaslanmom_ hala beslenme reddi var mı ? Kızım 5 ayına yeni girdi içmiyor mama biberonumu beğenmiyor dedim kaşıkla verdim yok yine içmiyor
_Hera alpaslanmom_ lansinoh ucu 3+ bir haftaya kadar iştahla içiyordu bazen yapıyor bunu. Çok üzülüyorum zaten emmiyor mama da almassa neyle beslenecek. Ek gıdaya da daha gecmedik Doktorunuz izindeymis
alpaslanmom_ _Hera 5. Aydın başlarında öyleydik idrarda turunculuk bile olmaya başladı beslenemedi için açıkçasını bekleyin 3 saate kadar durabilir aç ve babası versin biberonu siz değil evdeyken babası versin böyle böyle alışacak merak etmeyin geçici bir süreç ama çok yıpratıcı
_Hera alpaslanmom_ 3 saat hatta aglamazsa 3 bucuga uzatıyorum aciksin ki yesin diye. Babası veriyor evdeyken aksine gibi ondan mizmizlanmadan içiyor ya
alpaslanmom_ _Hera evet evet bizimkide öyleydi babasında içiyordu bende içmiyordu kafasını sağa sola çeviriyordu ağzını kapatıyordu öğürüyordu😀
_Hera alpaslanmom_ hahah valla aynısı 😂 bu bebisler bir ayrı havalarda yaa al baban baksın ozaman diyesim geliyor bazen 😂