birerkekbirkizannesii Kızlar bı tanıdığımız kafası düz dedı ınternttrn bakıyorum düz kafa sendromunda çıkıntı yok dümdüz ınıyor bebeklerın kafası bı bakar mısınız anlamadm da
MimarAnne0 birerkekbirkizannesii uzaktan yakından alakası yok canım için rahat olsun gayet güzel kafası
allwrite birerkekbirkizannesii neresi düzmüş tam olarak, sorsaydınız keşke. Bundan daha kavislisi futbol topu.
birerkekbirkizannesii user92642835096 ay herseye kulp buldukları ıcın düz kafa deyınce kafam takıldı harbıden bakınca karsılastırınca farklı oluyorlar
birerkekbirkizannesii allwrite evet ınternetten baktım karşılaştırmak ıcın alakası yok dedım bı sorayım tecrubelı anneler var Allah razı olsun
aylizerva Benim kızımında aynı şuan 6 aylık doktorumuz hafif düzeyde var ama zamanla sağa sola yatmaya başlayınca toparlar dedi
birerkekbirkizannesii aylizerva evet kızım 7 aya kadar hep düz yattı 1 aydır sağa sola falan yatıyor hafıf olanlar öyle gecıyormus
Kizarmisdondurma birerkekbirkizannesii bana kavis açıdan dolayı öyle duruyor gibi geldi , tam profildem çekilmiş varsa daha iyi anlaşılır İnternetteki abartı artık tedavi görecek kadar onunla kıyaslamayın
birerkekbirkizannesii Kizarmisdondurma tam cekmedım ya uyudu ama bakınca kavıslı gelıyor ınternetten baktıklarım dümdüz cetvel gıbı oluyor
maitea Hayır canım ya. Benimkide 6 aylıktı taktı eşim düz diye. Zaten çok maliyetli kask yapıyolar 100 bine bide onu nasıl taktırcam. Girma zaten 6 aydan sonra pek değişmez dedi. Şimdi hiçbirseyi yok çocuğun rahat ol sen. Sizde bişey yok
birerkekbirkizannesii Kizarmisdondurma anladım canım demekkı bızde sorun yok çok şükür kavıslı bızımkı