defnevedoruk Merhaba daha önce yapan var mı içine neler koydunuz, bugün 5-6 tulum 2-3 takım ve çorap aldım onun dışında bir paket Lego oyun halısı falan düşündüm ama başka ne konulabilir acaba
tostperisi defnevedoruk kitap emzik zeka kartları isimli tarak müslin battaniye vs de koymuştum ben birde bir sürü balın şişirip tülün içine sarmıştım
defnevedoruk prensesanesi01 çıngırak aklıma gelmemişti bir tane de onlardan alayım, ay ilk zamanlar bez ıslak mendil çok alınıyor ha ben şimdi farklı marka falan alırım onlara girmeyeyim dedim
suheyla92 defnevedoruk ayakkabi görünümlü patikler var yumusak onlardan alabilirsiniz, sapka, emzik askisi, tarak, muslin ortu hoş olur. Bence bez sampuan gibi seylere girmeyin her annenin marka tercihi baska oluyor cunku
zeynepyade16 defnevedoruk gorumcem bana bi renk tonu secip o renk tonlarinda elbise corap bandana kare kup oyuncagi kule oyuncaklari cross terlik seklinde kırk sepeti olarak hazırlamisti bu sekildede ilerleyebilirsin ama bir bebege en cok bez islak mendil ve pisik kremi gidiyor bu sekilde kisisel bakimda ekleyebilirsin
Rabiiul defnevedoruk tabi siz içeriğini değiştirebilirsiniz bez şampuan , anne için de çiğ kuruyemiş ve dut koymuştum süt arttırıcı özelliği olduğu için