alprn78_ lokumtos kilo neysede canım boy olarak evet biraz aşağıda sanki çünkü benim oğlan şuan 11, aylık 74 cm
aysebb lokumtos Gayet iyi. 18 aylıkken benimde kızım 9,5 kg, 76 cm idi. Şuan 22 aylık 10,200 kg, 83 cm boyu var. Yanlışlık yok yani normal
2bebelii lokumtos 23 aylik kızım 86 cm boy 10.800 de kilosu bana da zayıf geliyor bizim kız ama doktor normal seviyede diyor
lokumtos alprn78_ hemşire yanlış ölçmüş olabilir mi ya 1 yaş kontrolünde de 74 cm çıkmıştı hiç uzamaması normal değil sordum ama sağlık ocağı işte geçiştirdi yarın evde ölçmeyi denicem
moryazma lokumtos Şu an 19 aylık ama 18 ay kontrolde kilo 10.500 civarı boy da 78 çıkmıştı boyu biraz geriden geliyor oğlumun ama çok takmıyorum yemeğini yiyor gayet hareketli ayına göre herşeyi iyi fazlasıyla boyu da zamanla toparlar
duygu_aslanalp lokumtos doktor son kontrolde boyun önemli olduğunu söylemişti bizim 18 aylık 83 cm. çıkmıştı. Evde kendinizde bir ölçün persentile bakın.
emosss__ Benim oğlum şuan 19 aylık ama en son 1 ay önce boy kilo ölçümü yapmıştık 90 cm 13 buçuk kilo çıkmıştı yaşıtlarından iri bir bebek demişti hemşire. Doğduğundan beri öyle. Ama ben de 74 cm normal diye biliyorum