ozcan39 kralered Bir sigara kıyafetiniz olsun. Sigara içtikten sonra normal kıyafetinizi giyip dişlerinizi fırçalayın, yüzünüzü yıkama jeli ile yıkayın, ellerinizi de güzelce sabunlayın.
uykusuzluklarinanasi kralered askim sakın yapma🥲 ablam içiyordu ve bir anda yeğenimde devamlı ağlamalar başlıyordu. sonradan gördük ki ablamın içmediği zamanda çocuk nikotin istediği için ağlıyor. yani ona alışmış oluyorlar aslında. kimseyi kınamıyorum bu konuda ama minicik bir bedene bunu yapmaya hakkımız yok. 🥹🥹
kralered Aycegul ne kadar saatsonra içiyorsun emzirince acaba dayanamıyorum artık ya ve günde kaç tane süti azaltıyor muu
uykusuzluklarinanasi kralered bebişede kefir verebilirsin biraz pnada iyi gelir. kendin içinde emzirme bitene kadar bekle 🥹 inan hiç sorun değil kilolarımız🫠
Meryemozen kralered ben hamileyken ictim maalesef ama dogum icin hastaneye yatarken ictim o son oldu sukur şimdi 43 gun olcak içmiyorum canim istiyo ama bi tane icsem gerisi gelir biliyorum 🥲 inşallah siz de birakabilirsiniz 🙏🏻
mommy0608 gizzzy35 merhabalar doğumdan önce de sizi sigara postlarından takip ediyordum benim sütüm bayağı azaldı sigarasız da duramıyorum içince emzirmiyorum vicdan yapıp mama veriyorum siz sigara içince emziriyor musunuz bekliyor musunuz 2-3 saat acaba