fdmry merhaba canım öncelikle her gün saat 9:00 gibi yatırın odaya gidip ışığı kapatın kırmızı bir ışık var gece lambası onu alabilirsin ondan sonra çok yardımcı oldu ben o şekilde yaptım her gün saat 9:00’da 40’ı çıktıktan sonra odaya gittim odada işte hadi canım uyuyacagiz bezini değiştirelim vs diye konuştum sabaha kadar hiçbir şekilde bezini değiştirmiyorum bu arada hala aynıyım uyuduktan sonra , sonra emziriyorum YouTube’dan 4 dakikada uyutan ninni var ben onu sectim mesela bir tane müzik sectim kendime o ninniyi açıyorum emzirirerek emzirirerek uyutuyorum bu şekilde hiçbir şekilde odadan çıkarmıyorum gece de altını açmıyorum şu an sekiz aylık hala aynı üzerine devam ediyor uykusunu aldığı için o gece uyuyabildiği için belki güzel uyumuş oluyorum de tavsiye ederim akşam dokuz oldu mu odaya Gidiyorum saat 7:00’den sonra işte çok uyutmamaya çalış ya da hani dediğim gibi uyuyorsa bile saat 9:00’da sen düzenini oluşturma odanın ışığını hiçbir şekilde açma mesela hiç iletişime girme uyuduktan sonra gece ağladığını emzirip yerine koy ben hala bunun ekmeğini yiyorum