nrikbl Yaklaşık 1 buçuk aydır sütümde aşırı derecede azalma var ne arttırır araştırdım denedim hiç fayda göremedim mecburen mamaya başladım ama korkuyorum atak sürecinde anne sütünden tamamen kopar diye ben sütümü nasıl arttırabilirim neler yapabilirim
nnoktaa nrikbl stresten uzak durun sütün miktarını düşünmeyin bol su için. Emzirirken kafanızı dağıtacak şeyler düşünün müzik dinleyebilir ya da dizi film izleyebilirsiniz. Zihniniz sütün miktarında olmasın.
hamcokelek33 nrikbl benim de aynı maalesef kafaya taktıkça daha da azalıyor. Ben de saldım artık , düşünmemeye başladığımdan beri arttı sütüm
mervekibb_ nrikbl rezene çayı aşırı öneriliyor bende denemedim ama sakinleştirici etkiside varmış bebekteki gazıda alıyormuş sanırsam
hamcokelek33 nrikbl evet🥹 zaten mamaya başlamışsınız. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz eminim, ama takmamaya çalışın, bakın nasıl artacak
nrikbl hamcokelek33 kesinlikle deneyeceğim yani biraz küçük doğdu sürekli herkez hiç büyümemiş kilo almıyor mu sütun mu yetmiyor diyorlar stresten kurtulamadım birtürlü
hamcokelek33 nrikbl kaç kilosunuz bide kaç aylık ki şu an? Sütünüzü yağlandırmak için de bol bol zeytinyağlı yeşil salatalar, ceviz fındık fıstık avokado tüketin
nrikbl hamcokelek33 2 ay 21 günlüğüz en son 28 temmuzda tarttırdığımda 4050 gramdık şuan ne kadar bilemiyorum
nrikbl mervekibb_ hiç denemedim rezene çayını humana diye bir çay var onun içerisinde rezene var diye almadım hiç