nepenthe1 İki gün önce leke geldi adet olmadım test yaptım pozitif çıktı çift çizgi bugün kan verdim 5 çıktı hamile miyim değil miyim değer çok az bide bidaha test yaptım bu defa ilki gibi belirgin öokmadı çizgi
ElisaMom_ nepenthe1 regliniz gecikiyormu,gebelik çok yeni bu değerle çünkü,2 güne bir kan verip değer takibi yapın
Dertliana Sınırda çıkmış 5 üstü gebelik var demek için olması gerekiyor 2 gün daha bekleyip tekrarlayın testi
nepenthe1 ElisaMom_ evet sadece minik leke geldi test yaptım pozitif çıkınca kan verdim ama yok galiba bilemedim 🤷♀️
ElisaMom_ nepenthe1 beta 5 ve üzeri gebelik var demektir ama testi tekrarlamakta fayda var değer yükseliyor mu diye,birkaç gün sonra tekrar deneyin
yodamom nepenthe1 hamilelik olmayınca 5 bile çıkmıyor bence hamilesiniz. Benimde adetim gelmedi 3 gündür nokta nokta leke geliyor ağrımda var. Şüpheli ilişki adetten 6 gün önceydi o yüzden çıkmaz diye testte yapmıyorum.Sizde başka ne belirtiler var?
nepenthe1 yodamom ben de hamileyim sandım leke ve pozitif çıkınca ama regl oldum sanırım kimyasal gebelik falan geçirdim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese