mygnc 19 aylık kızım dünden beri ateşi var dün saat 6 da parol verdim sabah da sırtında ve gogus bolgesınde dokuntuler cıktı bugun acıle gitti bogazı cok kotu o yuzden dokuntu olmus dedı augmentin yazdı zaten acil doktoruna pek guvenım yok ben parol yaptı yada ates dusmediği için bu dokuntuleri 6. Hastalık olarak düşündüm daha once de bu antibiyotiği hiç kullanmadım ama bu da dokuntu yapabiliyormus emin olamadım suan hala atesı var dusmedı
simseklivekalpli mygnc kızıl hastalığı olabilir boğaz enfeksiyonu + döküntü varsa. Bu da antibiyotik olmadan geçmez
mamado mygnc benim kızım 8aylık geçen hafta düşmeyen ateş endişesiyle doktora gittik covid çıktı. Sadece ateş düşürücü verdiler çünkü covidde antibiyotik işe yaramıyor. Öyle bir şey midir acaba diye düşündüm
mygnc simseklivekalpli bende bilemedim işte yavrum hıc kullanmadım bu ilacıda biraz baktım da yan etkisi felan var
oylesinebiri__ mygnc benim annemde çocuğuna antibiyotik vermedi geçer dedi oda augmentin di çocukta dirençli ateş başladı siz bi çocuk doktoruna gidip gösterin çünkü benim bebeğim hasta olduğunda doktor hemen antibiyotik vermiyor aciler veriyor
mamado mygnc teşekkürler 🙏🏻 ateşi düştü ama öksürük hapşırık ishal geçmedi, bugün yedinci gün, inşallah geçer artık onlar da. Çocuğum yazık halsiz, sürekli emmek istiyor, ishal de olunca acıkıyor tabii 😔
mygnc butterflyy_ şimdi baktım geçmiş olsun 🌸 sizin dokuntuler bizden daha fazla ve daha cok belli gibi geldi gerçi bugun 1.gun yarın ne olur bilmem ins artmaz 🥺🤲 6. Hastalık da tedavisi yok antibiyotik vermelerinin nedenide anlamış degılım ishal için probiyotik desteği alın
butterflyy_ mygnc evet evde probiyotik vardı verdim iyi geldi ilk gündü bu 2. Gün daha da arttı 3. Gün geçmeye başlamıştı (antibiyotik 5.gündü bıraktım) size de geçmiş olsun 💐
mygnc butterflyy_ ishal olunca probiyotiğin içeriğine bakın mesela enterogermina ishal için degıl bagısıklık için kullanılmalıymış teşekkür ederim 🌸 🥹