maidey Şu an 11 aylığız koltuk üzerinde yan yan ufak ufak adım atılıyor. Halı üzerinde korkuyor, bir kere istemsiz dengesini kaybetti korkuyor , bu nedenle cesareti fazla yok, önereceğiniz ne var acaba ? İlk adım arabası almayı planlıyorum.
momas maidey oğlumda 11.5 aylıkken ilk adımını attı şu an 12. Ayında hala canı isterse yürüyor. 5-6 adım atıyor ama işte isterse böyle yürüyor sanılmaz sanırım 🥲
Gokce320 maidey 13 aylık hala yürümüyor aşırı hareketli çok hiperaktif çok hızlı emekliyor uçuyo resmen her yere tutunup kalkıyo sıralıyor gidiyo ama yürümeye hem cesareti yok galiba hemde hızlı emekleyip her yere gidebildiği için gerek duymuyormuş her bebeğin gelişimi farklı bence başlarda çok kafama takardım ama gelişimi gayet güzel konuşuyor anlıyor durduğu yerde durmaz ama kimi bebek 8 aylık bile yürüyor zamanı var demek ki bizde bekliyoruz bakalım heyecanla kim görse dahs yürümüyor mu diyo hareketli olduğu için herkes erkenden yürür diye bekliyordu şaşırdılar bizde aynı şekilde inşallah en kısa zamanda yürürler 🙏