YorgunAmaMutluAnne Şöyle mükemmel yüzey temizleyici önerir misiniz böyle kokladıkça koklayasım gelsin 😊 şaka bir yana çok guzel kokan yüzey temizleyici önerisi istiyorum 😍
Deletedmom2987 YorgunAmaMutluAnne ay bir tane vardı unuttum adını o kadar uzun zamandır kullanmıyorum ki 🤣
bloommom YorgunAmaMutluAnne ben evi silerken duş jeli kullanıyorum hem çok güzel kokuyor hemde çok fazla parlatıyor
Deletedmom2987 YorgunAmaMutluAnne şu an evim yok desem sjdjsjsj kiradaydık çıktık kendi evimizi yaptırdık fındık dolasıyla da kaynanamdayız ama buldum bingo mutlu yuvam güzel kokuyor
Deletedmom2987 YorgunAmaMutluAnne evimde bacım yerleştirdik ama ben yerleşmedim çünkü elektriğimiz yok bağlanmadı
forumgurmesi Yumoşun açık hava etkisi nergis kokusu o kadar mükemmel ki yerleri sildiğim suya bile onu koyuyorum🫠
Deletedmom2987 YorgunAmaMutluAnne ay ne alırsan al da domestosun yüzey temizleyicisini alma ben hayatımda böyle berbat bişey görmedim köpürüyor resmen silerken
amazontuba YorgunAmaMutluAnne bingo kırmızı biraz baskın bir kolu, pembesi pudralı çok hoş, mavisi de fresh bi koku. Bende kırmızı var bitsin mavi alcam
YorgunAmaMutluAnne amazontuba hmm teşekkür ederim bakacağım mutlaka bugün ıslak mendil almaya markete gidecektim bu bingoya da bi bakayım