anneyimmmben Ayından beri gece uyku kalitemiz düştü niye bilmiyorum. Uyuma saatimiz aynı bi rutinimiz var ama yarım saatte bir, bir saatte bir sürekli uyanıyor ağlayarak. Yine gidip daldırıyorum uykuya ama bu döngü böyle sabaha kadar devam ediyor. 3 aylıkken bile 4 saat 5 saat kesintisiz uyuyordu anlam veremiyorum. Bu sefer bende uykusuz bitkin düşüyorum zaten ben uyuyana kadar saat gece 1 oluyor. beşikten al emzir uyut yerine koy tekrar kalk al koy sabaha kadar pertim çıkıyor. Sabahda 7de zaten ayakta. 6 saat bir vaktim oluyor uyku için onda da sürekli kalkmak çok yorucu çook uykum var kesintisiz uyumak istiyorum resmen. Gün içinde hiçbir şey yapasım gelmiyor uykusuz yorgun da olunca sizler nasılsınız
dgltkn anneyimmmben 6 aylıgız aynı dediğiniz gibiyim sürekli uykuya geçirmeye çalışıyorum çok yorgunum
metomom anneyimmmben aha bu ben bacım valla kaç gündür okuyorum hatta bende post açtım herkes bu şekilde dişten dolayı diyor ben aldım kabul ettim darısı başına çünkü çözümü yok
anneyimmmben metomom çok yorucu 😣 uyuyor duş alayım diyorum hemen giremiyorum bekliyorum uyansın daldırayım diye resmen Bazen öyle bir ağlıyor ki çok korkmuş gibi