donmezhatice Kırık olan test 45 dakika once yptigjm test son ikiside yeni yaptim test sizce hangisi dogru kizlar
donmezhatice Kuzularinanasi ilk olan çok silik çıktı hemen bu yenileri yaptım hiç çizgi gözükmüyor anlamadım
Kuzularinanasi donmezhatice cikmamis cnm olsa tam cikardi.yine de net olmak istiyorsan kan testi yaptirabilirsin
annebalim_ donmezhatice yok canım kaset test tamamen yok yanı gecıkme varsa o net sonuç verır ama gecıkme yoksa erkende de çıkardı olsaydı
donmezhatice annebalim_ gecikme var aşkım 5 gün ilk testte böyle çıktı testi titreyerek yaptım heyecandan cokmu tuttum naptim bilmiyorum diğer ikisini de şimdi yaptım çıksa ikisindede cikmazmiydi
donmezhatice karpuz_ çok heycan yaptım titreyerek yanlış mi oldu acaba çıksa ikisinde de çıkardı yani
donmezhatice mommmmyys bide benim ilk gebeligimde üstüne gorme olmuştu adet günümde lekelemelwr simdi hiç böyle şeylerde olmadim çok geç bir sürede değil 5 gün geciktim normal mi ki
donmezhatice karpuz_ köye gidicez bende aklımda klamsin diye test yaptım 3 tane böyle çıktı belki köyde merkezde test veririm