YorgunAmaMutluAnne Saçınız boyandığı zaman ne kadar süre kalıyor boya gideceği zaman saç beyazlıyor mu yoksa kendi ana rengine mi dönüyor saç boyatmak saça zararı var mıdır nasıl bir boyatma şekli önerirsiniz saçlarınız ne renk ve hangi renge boyatıyorsunuz 😊
aslanmomy YorgunAmaMutluAnne saçımı birçok renge boyattım ve çok yıprandı birazcık ara verdim iyice toparladı tekrar boyatacağım 6,7 ay kalıyor saçta aktıkça kendi rengine tekrardan geri dönüyor bende hiç beyazlaşma yapmadı hep evde kendim boyarım bi kaç sefer gittim kuaföre 🌸
binnur37 YorgunAmaMutluAnne Benim saçımda beyaz yok ombreliydi kestirdim kendi rengime döndüm zamanla alt zemin açık olduğu için renk karışıyor bizde diplere gelmeden uçları boyuyoruz sadece eşim kuaför .. Beyazın varsa 1 ayda beyazlar gene çıkar kalıcı çözüm yok malesef.
tkut YorgunAmaMutluAnne saç boyamanin tâbi ki saçlara zararı var .benim kullanmadığım renk kalmadı ama artık biraktim boyamayı kendi saç rengim siyah en son 4 sene önce falan boyamisimdir şimdi sadece kendi saç rengim o kadar parlak ki her gören soruyor. Boya yıpratıyor çok beyaz yoksa boyanmamasi taraftayiyim. Benim beyazların da var aralarda ama olsun seviyorum onları da bembeyaz olana kadar boyamam artık sanirim 🙂
YorgunAmaMutluAnne simseklivekalpli şuan saçım aşırı beyazladı ve modum aşırı düşüyor 😔😔 oda sıkıntı o zaman ne yapcam ben bu beyazlara 😔
simseklivekalpli YorgunAmaMutluAnne bence çok yoğun beyaz çıkıyorsa sariya griye yakın bir renk boyamak en iyisi, çünkü saç beyazladikca ne kadar koyu boyarsan boya rengi de açılıyor
YorgunAmaMutluAnne aslanmomy en sağlıklı hangisi oluyor peki ikisini de denemiş biri olarak hangisini öneriyorsunuz
YorgunAmaMutluAnne binnur37 😔😔😔 bu yaş bu kadar beyaz günümü mahvediyor saçımı toplarken hep görüyorum mutluysam bile mutsuza dönüyorum
tkut YorgunAmaMutluAnne yaş kaçtı? O beyazlar içinde doğal tarifler falan vardı nette bir ara görmüştüm ama uygulamadim komple boyamaktansa ombre sombre dusunebilirsin belki. Ama komple boyaya bulasirsan ve beyaz çoksa ayda 1 bile isteyebilir saçın boya