nisnurdmr Bebeğiniz ne gibi kelimelee söylüyor ve ne gibi haraketler yapıyor bizim; Gel gel Bay bay Merhaba yapıyor Baba, dede meme mama gibi şeyler söylüyor sizde durumlar neler
Pamukhanim_ nisnurdmr 10 buçuk aylık Mamma,Emme,Baba,Dede,Hadi,Anne,Kedi ,Gel,Ali ,gitti diyor Bay bay alkış yapiyir ama bizim gibi değil değişik gel geli yapıyor bu kadar
aselkussum nisnurdmr önceden soyeldikelri baba anne dede kuş vız viz bunları söylemeyi bıraktı şuan abi gel gitti mama attı fil kuş hadii hayır bide meme diyo kediye miyav yani ama önceden soyeldikelrini niye briakti anlamadım yeni kelime ogrendigi için mi acaba. Birde gel gel yapıyo çak yapıyo .alkış yapiyodu 1-2 haftadır onuda yaomiyo ama 2 gündür bay bay yapıyo.
bebiskoveannesi nisnurdmr 9 ay 25 günlük. Bi değişik alkış yapıyo ellerini birleştirip sallıyo. Bay bay yapamıyor. Baba dede mama gel gibi kelimeleri var. Bazen anlamıyorum söylediklerini vevevee diyo bebebe diyo 😁 eşim selamlaşmaya alıştırdı selamın aleyküm deyince elini uzatıyo 😅
kubra00k Maşallah.. oğlum 10 aylıkken annecii annecii , babacıı , dedeci diyordu. Gel gel bay bay.. bunlar vardı. Malesef şuan hiçbiri yok. 23 aylık kelime yok. Doktora getirdik testlerde yaptı konuşur kitap okuyun dediler. İnş sizinki söylediklerini bırakmaz..
dilekerem28 nisnurdmr baba anne Allah diyor birde başka bişi demiyor alkış felan yapmıyor henüz baybay felanda yok ekran izletmiyorum çok nadir bazen temizlik yaparken açıyorum kitap okumaya başladım
TwoboysOnemom dilekerem28 bizimkinde de babaıldamalar var baba dede nene mem mama gibi ama yani neyin ne olduğunu bilerek söylemiyorlardır bence ya daha çok kelime çıkaran bebeklere maşallah bende etkinlik kitabi aldım hayvan sesleri gösteriyorum bakalım
onbesagustos nisnurdmr gel hadi anne bazen dede ve bolca ağlama hahshdj ve yürüyoruz 27 eylülde doğduk🌟
-strongmother- nisnurdmr 10 ay 3 günlük anne baba nene anane dede gel geldi gitti diyor birde benim ismim Merve veve diyor alkış yapıyor hayır dediğimde eliyle yapıyor sar makarayı derken onun hareketini yapıyor birde emeklemeye başladı daha yeni sürekli elinden tutup yürütmemi istiyor