instamomdegil Yarın işe başlıyorum. Bebeğim 9 ay 10 günlük oldu. Duygularım çok yoğun. Abartıyorum biliyorum. Aslında ikimize de iyi gelecek bir sürece giriyoruz. Ancak kalbim acıyor böyle çok hüzünlüyüm ben. Nasıl alışacağız bilmiyorum….
KorkmaYemem instamomdegil Asla abartmıyorsun Rabbim güç versin. Herşey evlatlarımızın iyiliği için ama bazen bu zorluklara göğüs germek ve onların gelecegi için sabır etmemiz gerekiyor.
ruyaeren instamomdegil benimde bebeğim 9 ay 9 günlük. 11-12 aylık gibi çalışmayı düşünüyorum ama yinede bilmiyorum etrafımdaki çoğu kişi biraz büyüsün öyle çalış diyor. Bir yanım artık evden sıkıldı sosyalleşmek insan içine karışmak istiyorum diğer yanım evladimdan ayrılmak istemiyor. Annelik gerçekten çok zor ya inşallah alisiriz
instamomdegil kuzeyarinn öğretmenim, idarecilik yapıyorum. O yüzden yarın başlıyorum. Ücretsiz izindeydim. Devam ettirmedim… İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum.
Ballikizim99 Benmde kızım 2 yaşında bende başlayacağım artık büyüse de içim çok buruk ya mutsuz olursa diye içim içimi kemiriyor..