Balarastos Kızlar 9 aylık bebeğim var normalde hiç emmedi beni sütümde kesilmişti bugün bi açıyım göğsümü dedim yanaştı 2 defa çekti hissettim hatta dşlerinden kanattı☺️ Sonra bi baktım süt gelmiş mucize bu dedim. Emzirmek istiyorum sizce emer mi artık?
Myagz Balarastos emer neden emmesin canım ne kadar güzel zaten vücut onun ihtiyacına göre üretiyor ne zaman emerse emsin faydası var şükür allah nasip ederse kendi bırakana kadar emzireceğim ❤️
Balarastos Myagz emerse eşime 7 yaşına kadar emziririm diyorum hiç yaşamadım o duyguyu gülüyor teneffüslerde de okula git diye 😂 şaka bi yana inşallah emer🙏
Myagz Balarastos valla ben de aynı fikirdeyim arkadaşım üç yaşında emziriyordu çevredekiler hala mi bıraktır artık diyorlar askere gidene kadar emecek size ne diyordu 🤣 darısı başıma 🤪😂😂
Ftm_Ekn21 @Balarastos 😊 Hiç güleceğim yoktu!! Aynen teneffüslerde’de emzirmek iyi fikir!!! Maşallah sütünüzün gelmesi iyi birşey bebeğinizi bol bol emzirin emzirdikçe sütünüz artar!! Anne sütünün faydaları saymakla bitmez zaten