Maryhoney 6 ay 11 gunluguz 20 gündür geceleri gözleri kapalı ağlıyor uyanık değil ağlıyor memeyi verince 2 emiyor sonra uyumaya devam 30 dk sonra tekrar bazen 15 dk da uykuda ağlama emme devam sabaha kadar böyle ne olduğunu anlayamıyorum ortamizda yatıyor çünkü 40 kere yataktsn kalmaktan illallah ettim kafayı yicem hüngür hüngür ağlıyor ya
NhLpRn Maryhoney ben yazsam bu kadar olur. Aynısını yaşıyorum dört aydan sonra uyku düzeni yerle bir oldu şuan altı aylık
Deletedmom322 Maryhoney biz de öyleyiz, şu an 7 ay 13 günlük hala devam ediyo maalesef. Hatta 21.30 da yatırdım şu saate kadar sayısız kere uyandı. Geceyi düşünemiyorum 🤦🏻♀️
Asilveannesi Maryhoney bende öyleyim tam 7 aylık 6.aydan beri böyleyiz kafayı yicem. Aç olduğu için kalkmıyor biliyorum maksat meme alışkanlığı sanırım ve hiç geçmeyecek taaa ki sütten kesilene kadar 😔
Maryhoney NhLpRn vala benim oğlum 3 aylık olana kadar gece uyanmazdi hiç bende ellemedim sonra Allah bullak oldu şimdi berbat 🤦🏻♀️
Dmngrkmmm Srpzngn benimki 9 aylık hala aynı diyecektim ki daha büyük olan varmış 🤦🏼♀️ Aynı şekilde ben de beşiğine koyamıyorum kilolu bir bebek beşikten kaldırıp yatırmaktan ne dizlerim kaldı ne belim 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sevdasoylu Diş geliyor canım, benimkide haftalardır öyleydi diş çıkınca biraz rahatladı ama şimdide alttan geliyorlar.
Sevdasoylu Maryhoney oğlumdada ilk dişlerde kabarma olmadı aniden çıktı hiç beklemiyordum. Şimdiye kadar gece ağlamaları sadece diş döneminde oldu bizde.
irem_1987 Bizde 7 ay 2 günlüğüz standart 8_9 arası aksam uykusuna yatar saat gece 12 ye kadar süreklı kıprasıe12 den snra düzene girio nasıl ayarlıo cocuk anlamıorum 🤣
Deletedmom322 Maryhoney valla bilmiyorum ki. Diş desem hiç yeri yok, karnı ağrıyo olabilir bu aralar kabız 😔 kokuma alıştı desem yatağına tişörtümü faln koydum yine aynı. Anlamadım gitti 🤷🏻♀️
Maryhoney Dmngrkmmm ay yorumlar korkutmaya başladı beni. Kokuyu aldı bizimki hep ortada artık yandık ama cidden zor ya şuan ortamizda uyutmaya çalışıyoruz kimbilir ne zaman uyucak
Maryhoney Asilveannesi bencede aç değil ya ama gündüz öyle meme tiryakiliği yok gece niye böyle bu bebisler🤦🏻♀️😣
Dmngrkmmm Maryhoney ben de şimdi uyuttum yatağına bırakayım bi şansımı deneyeyim dedim daha koyarken o kadar dalmış olmasına rağmen koala gibi koluma yapıştı yatmadı beşiğine 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Omerinannesi342 Maryhoney aynı durumu bende yaşıyorum ya nasıl ağlıyor birde içli içli duyan olsa birşey yaptık zannedecek 😂
Maryhoney Omerinannesi342 aynen gunduz zaten yeni huy çıkardı işini hüngür hüngür ağlayarak yaptiriyo. Gece de aynı galiba🤦🏻♀️😄
Omerinannesi342 Maryhoney gündüz benimki ıııh ııııh ıdhdbsnwjsjs sürekli ııııh 😂 bide dudaklarını öne alıyor uuuh uuuh yapıp duruyor çok sınır bozucu