Prensess_annesii Merhaba arkadaşlar kızım 6 buçuk aylık ve gündüzleri sadece pusetinde uyuyor artık büyüdü sığmıyor bile çok zor yatıyor ama yatağa yatirdigim anda uyuyaniyor. Neyapacagimi bilemedim gittiğimiz yere puset taşıyoruz. Geceleri sıkıntı yok yatağında uyuyor ama gündüzleri böyle bu alışkanlığı nasıl biraktirabilirim böyle bir tecrübe edinen yada.tavsiyede bulunmak isteyen arkadaşları bekliyorum
Ikrazumra19 Prensess_annesii 1-2 gun yataga koyucaksiniz bir uyanir 2 uyanir alisir bende oyle alistirmistim artik pusette rahat edemez
Prensess_annesii Ikrazumra19 bugün denedim bı kere yarım saat kadar uyudu bı kerede 15 dakika kadar başka uyumadı bu şekilde alışır inşallah uykusunu alamayınca da huysuz oluyor
Ikrazumra19 Prensess_annesii evet birkac gun zor oluyor huysuzluk oluyor ama alisiyor merak etmeyin bizde 6 ay pusette yattik daha rahat ediyordu sonra alismasi zor oldu
Mirac08 Benim bebegimde besige biraktigim gibi uyaniyordu gun icinde ama bir hafta sabrettim o uyandikca ben tekrar uyutup besigine koydum pes etmedim en sonunda oda alisti gun icinde uyuttugum gibi besigine birakiyorum artik uyuyor
Prensess_annesii Mirac08 umut oldunuz bana valla deliriyorum artık ama sabredicem bugün başladım haftaya pazara kadar denicem inşallah alışır