bosbelesisler ben kendisini 2 yıldır takip ediyorum. Gerçekten kanser hastası, ölümlerden döndü ama son dönemde artık tedaviye cevap vermediğini yazıyordu. En son kontrolünde de doktor, karaciğerde artık yetmezliğe girdiğini ve çok fazla zamanı kalmadığını söylemiş. Normalde de bağış ile tedavisi ve diğer giderlerini karşılıyordu. Son durumdan sonra cenaze masrafları ve kalanını oğluna kalmasını istediğini yazmıştı. Bir anda linçlenmeye başlandı, dolandırıcı olduğuna dair, neden çocuğuna para bıraktığına dair, çocuğu ingiliz vatandaşı çünkü. Açıkçası ölmesindense dolandırıcı olmasını isterim çünkü bebeği çok küçük annesiz kalmamalı. Onun dışında bence ölmek üzere olan her anne çocuğu için en iyisini yapmak ister. Bağış da zorunlu değil yapmak isteyen yapar, istemeyen yapmaz. Durumunun da iyi olmadığını düşünmüyorum kanserden dolayı. Herkes kilosuna ve aktif olmasına takmış ama bildiğiniz bayağı steroid şişliği o, şu anda sadece ağrı yönetimi için tedavi alıyor.
Bilmiyorum, kimsenin elinde dolandırıcı olduğuna dair kanıt bile yokken, bu kadar linç edilmesi çok kötü. Umarım yaşar ve gerisi sonra konuşulur.