stressfulmom Hanımlar ben 5 Ağustos’ta doğum yaptım. Başvuruda da bulunduk neye göre kabul oluyor bu benim üçüncü çocuğum öncekiler 2025 ten önce tabiki ne kadar verilecek sizce ne zaman verilir?
minik1civciv stressfulmom 5 bin alacaksın canım her ay. 3. Çocuğun olduğu için. İlk öğretmenin uygulamasını indir. E devlet üzerinden çocuklarını ekle. Sok doğum yaptığın çocuğun isminin üstüne tıkla orda görünüyor. Ödemeler diye bi yazı var orda yattığı zaman görünüyor. Halk bankasından çekerek alıyorsun.
minik1civciv stressfulmom ama sanırım hemen yatmıyor. Arkadaşım şubatta doğum yaptı kızı 6 aylık daha geçen ay yattı parası. Ama 4 ay toplu yatmıştı.
newwmommy stressfulmom bende aynı gün doğum yaptım hayırlı olsun :) siz beş bin alıcaksınız her ay üçüncü çocuk olduğundan ama ne zaman başlıyor bilmiyorum tabi
blackrosee minik1civciv ödemeler mayıs ayı sonu başladı canım o yüzden sene başı doğum yapanların geç ve toplu yattı
minik1civciv stressfulmom hayır canım app store yada play storedan ilk öğretmenim ailem uygulamasını indiriyorsun. Ordan e devlet üzerinden çocuklarını ekliyorsun. Son doğum yaptığın üçüncü çocuğunun yani isminin üstüne tıklayıp orda ödeme bilgileri falan yazıyor ona tıklıyorsun ordan görülüyor. Başvuru yaptınız değil mi ?
minik1civciv blackrosee anladım canım benim de kızım 25 Temmuz doğumlu aydan aya yatar zaten büyük ihtimalle kaçından kaçına yatacak belli mi