birprensannesi41 kitap okuyoruz şarkı soylıyorum tekerleme soyluyorum yaptıgım herseyi gösterip anlatiyorum sürekli konusuyorum soru sorup cevapliyorjm bazen az konusuyomuşum gibi geliyo ne konussam başka fikir verin🤣🤣
babyandmom_ birprensannesi41 Ne kitap okuyorum ne tekerleme. Akşama kadar dedikodu yapıyoruz çünkü o benim en yakın arkadaşım 😂
nilikonunannesii birprensannesi41 bende sizin gibi yapıyorum ama bazen çok konuştuğum da oluyor tırnaklarını keserken bile teker teker söylerim ne yaptığımı 😁hatta üst komsu teyze kapıya gelmiş geri dönmüş bir gün. Ev kalabalıktı sen biriyle konuşuyordun dedi 🤣 kimse yok nille konuşuyoruz dedim ooo çocuk yaşına girmeden şakıyacak der hep 😁
babyisleeping birprensannesi41 baba tarafının nasıl insanlar olduğunu anlatıyorum akşama kadar laf lafı açıyor
rachelgreen_ birprensannesi41 valla arkadaşımmış gibi davranıyorum her şeyi konuşuyoruz yeter ki konuşmak olsun yani 😂😂
birprensannesi41 nilikonunannesii kiz bende konusuyorjm bakk bu işaret parmagın tırnaklarını kesiyoruz çıt çıt diye falan yada artık cok konusmaya alıştım az konusuyomjs gibimi geliyo ay konussın sunlar artık tırlattjm iyice ahahahaha
Minigim38 birprensannesi41 3 yaşa 2 ay kaldı kızım var artık cenem yoruluyor sussa diye bekliyorum 😅😅küçük kaynanam herseye hesap veriyorum herseyime karışıyor