aaacck Sadece sağarak emzirmeden sütünü arttıran var mı, ne kadar sürede fark etti. 1 aydır sağıyorum hâlâ aynı
minikpatate Sütü sağıyorum ama herhangi bir artma görmedim tam tersi azalma var gibi sizde de öyle bir durum var mı yoksa sadece bende mi öyle bir de bebeğiniz emziriyor musunuz yoksa sararak mı veriyorsunuz
aaacck minikpatate ben sadece sağıyorum. Bir sürü de takviye, vitamini vs kullanıyorum ama hiçbir değişiklik yok
semirayhan minikpatate pompanin tam bosaltamadigini bu nedenle azalma olabilecegini okumustum. Bir de düzenli sagabiliyor musunuz duzenli sağım artı günde bir kere tercihen sabah ya da gece powerpumpingle artabiliyormuş. Ben duzenli sagamadim bebegim sagarken durmuyor
aaacck semirayhan Düzenli sağmaya çalışıyorum ben günde 8-10 kere 30 dk sağıyorum. Gece de powerpomping yapıyorum ama sonuç yok
yrnyrn061 Ben bebeğim doyduktan sonra sağıp boşaltıyorum günde 1 kere o da göğüslerim çok dolarsa. Size tavsiyem bol bol su içmeniz ve dut kurusu çayı önerebilirim ben bir kez içtim sütüm olduğu için içmeye devam etmedim ama çok faydasını gören varmış ☺