Haziran 27 hayatımın aşkına kavuştum YAMANIM . Kucağıma verdiler dünyalar benim oldu çok şükür . Sıra geldi beslemeye emzirdim sütüm geldi hemen damlada olsa oda emdi hastanede iyidik eve geldik birkaç gün içinde gögüslerim inanılmaz yara oldu resmen dut gibiydiler ceken bilir acısını birkaç deneme sonrası emziremedim eziyetti Avent biberon ile sagım yaptım verdim gögüslerimi ¾ gün içinde gece gündüz uğraşlar ile geçirdim . İyleşme sonrası kucagımda ip gibi uzayan aglama krizine giren ⅚ günlük bi bebek inanmıyorum yıkıldım . Bir hafta felan o agladı almadı almadıkca biberon ile verdim aç kalmasın diye ki öylede olmalı bence aç olur memeyi tutar bi hurafe! Çalışmalara başladım hastaneye gittik saglık ocagı deneyimli anneler internette ki bütün bilgiler derken ⅔ haftalık olduk ara ara alıp bırakması dışında hiçbir gelişme olmadı . Taakii ben bir video izleyene kadar ilk önce meme sonra Biberon vermeyin ilk biberon sonra meme böyle böyle memeye geçin diyordu . Bende öyle yaptım gerçekten işe yaradı günler böyle gidiyordı ki hem sagmak sonra emzirmek sonra Biberon vermek vs vs çıkan o dag gibi bulaşık ve ben bebegime ilk günden beri tek bakıyorum yardım edenim olmadı ilk bebeğim sezeryanım anlıycagınız zorrdu çok zor 😞 bir gün biberonu silkelerken kırdım ve artık sadece memeye kalmıştık başka çaremiz yoktu ki öylede oldu o aldı yedi mutlu oldu yattı uyudı bende öyle :) sonrasında biberon gene aldım ama bu sefer lansinoh . Bizde red yapmadı zaten okuduklarıma göre haftada ⅗ kez verilen biberon yapmazmış . Ama denemekten sabretmekten vazgeçmedim gece gündüz 2 saate bir denedim okuduklarımı uyguladım cıplak emzirme gezerek yatarak yürüyerek herr pozisyonda . Eger emzirmek istiyorsanuz vazgeömeyin deneyin her yolu kızlar ben tek başıma yaptım sizde yaparsınız 🤍