mltmdnz Kızlar 10,5 aylık kızımın 3 cü ayından itibaren süt alerjisi var ve evolviya rp kullanıyoruz ama ek gıda verirken çok zorlanıyorum bir kek bile veremiyorum süt alerjisi bebeği olup ek gıda da ne verdi ne önerisi olur yardımcı olursanız sevinirim 🥰
mutlubaby mltmdnz bende aynı durumdan muzdaribim asla sebze yemek istemiyor. Sebze çorbasindan nefret ediyor.
eymenku mltmdnz süt ürünleri olmayan tarifler var aslında onlardan bakıp yapmak istediğiniz şeyleri değiştirebilirsiniz benim bebeğimde süt ve et alerjisi var
mltmdnz mutlubaby aynen sebzeleri reddediyor tuzlu ve salçalı ürünleri sevmiyor sadece tatlı türü istiyor ve sütlü olan şeylerde yasak diye sanki bayılıyor onlara 😢
sh_13 mltmdnz mücver gibi deneyin sebzeleri belki o şekilde yer. Sütsüz kurabiye de yapmıştım atıştırmalık gibi
MayaliHamur Sütle hazırlayacağın her şeyi bitkisel sütler ile hazırlayabilirsin canım ☺️ birde alerjik bebeklerde ek gıda süreci sancılı oluyor gerçekten ama geçiyor vitaminlerine bir baktırın demir eksikliği var ise oda iştahsızlık yapıyor