alinmom Hadi bakalım! 🙈 Şuan yediğiniz de herkesin “Ne yapıyorsun sen 😳” diyeceği garip kombinasyonun ne? Ben başlıyorum: Salatalık turşusu+çikolata 😅 👇🏻
Rengarenk52 alinmom ilk oğluma gebeyken cok yerdim 🤣🤣🤣 bi yandan deli gibi turşu yerdim diğer taraftan cildirmiscasina paket paket çikolata 😆😆😆 sayilır mi bilmem ama baklava kola 😆
maygirl alinmom Hamileyken havuçlu şalgamı soğuk baklava ile birlikte yemek..şuan normal.halimde düşününce öğk diyorum.Mümkünatı yok ama hamikeyken canım aynı anda birbirinden zıt tatları ve birlilte yenmeyecek şeyleri biarada isterdi ve yerdim🤦♀️Normalimde yok garip kombinasyonum.
princessmom_ alinmom tavuklu pilavı ketçapla yerim 😆 yeşil elmayı tuzlayarak çok severim bide limon 😍
alinmom Rengarenk52 😁 bende hamilelikte alıştım aklıma geldikçe yerim. Baklava kola da iyi gider yalnız.
LezizeNine Rengarenk52 sayilır mi bilmem ama baklava kola 😆 Aşkım biz onu bayramlarda ikram ediyoruz bazen de sarı kola ile 😂😂😂😂
kivancbera17 [silindi] aaa ama bu güzel oluyo denemediyseniz eğer ayvanın üzerine limon sıkıp tuzlayıp bı bakın tadına o da çok güzel olur
alinmom maygirl hamilelikte cidden çok farklı oluyor insan bende hiç sevmediğim yiyeceklere böylelikle alışmış oldum 😂
[silindi] alinmom O kadar çok var kiii😂 her şeyi sandviç yaparım, her şeye limon koyarım 😂 bu yaz favorim yeşil erikleri, olmamış yeşil üzümleri bildiğiniz olmamış halini buzlukta dondurup dondurup yedim 😂
alinmom [silindi] hjgfb ben hamilelikte okadar çok yeşil ekşi erik yedim ki şimdi görmek bile istemiyorum 😅
amazontuba alinmom salatalığın içini oyup sarelle doldurup yemek🥰 ananem de pilav üzerine cacık boca edip yememden tiksinirdi 😂
Yesmaryesmar alinmom ay farklı değil aslında haşlanmış didilmiş tavuğu ekmek arası ketçaplar yerim Salçalı yumurta yerim Başka gelmedi aklıma😂