Robinson Niyesordunbucevabi evim cok gunes alan bi ev degil baby face kumasta olabılır bakalım adam farklı kumasla kaplama yapcak mı
Robinson atarepla senınkide koyu renk o kadar kir belli etmemelıydı kumastan vazgectım tesekurler yorumlarınız için 🌸
Robinson cemreninannesi_ fitilli kadıfe kumas hoş olmus koltuklarınızda guzel olmus güle güle kullanın 🌸
Vione Robinson modeli çok güzel görünüyor. Kumaş da hoş duruyor ama zamanla kendini salabilir gibi geldi bana. Bazı kumaşlar kullanıldıkça bolarıyor koltukta. 2 çocukla nubuk çok rahat oluyor temizlemesi çok rahat.
Robinson Vione evet kumasıda tam istediğim görüntüyü veriyor ama kullanımı sor yaptırabılırsem fitilli kadife kumas yaptırmak istiyorum oda istediğim görüntüye yakın bi gorumum verir gibi
lina01010 Robinson eşimin halaaının kızı yrni aldı daha 2 aylık mobilye. Krem resngi onun. Ama oturma yerleri koyu renk olmuş. Leke leke silmeyle falan asla geçmiyor. Omadar kötü ki kız yeni mobilya alıcak düşünün
Robinson lina01010 krem rengi herturlu kumasta cok zor su lekesı bile kalır buda silinmeyle pek temızlenecek gibi durmuyor koltuk yıkama makınem var ama yinede o eziyet edicek bana