Robinson Kızlar koltuk alacagım bunu begendım süngeri 32dns sizce nasıl bide kumaşi şönil diye geciyor galiba yakındanda cektım kullanan varmı görselleri eklıycem acık kahve rengi dusundum belki iki berjeri acık renk bırakırım malum iki cocuklu ev
cemreninannesi_ Robinson modeli güzel ama bu kumaş lekeyi çıkarayım derken tüylenme yapabiliyor fitilli kadife tavsiye ederim normod takımlarında da var ben de yeni koltuk aldım bu kumaşı tavsiye etmedikleri için fitilli kumaş kaplattım 🌸
Vione Robinson modeli çok güzel görünüyor. Kumaş da hoş duruyor ama zamanla kendini salabilir gibi geldi bana. Bazı kumaşlar kullanıldıkça bolarıyor koltukta. 2 çocukla nubuk çok rahat oluyor temizlemesi çok rahat.
lina01010 Robinson eşimin halaaının kızı yrni aldı daha 2 aylık mobilye. Krem resngi onun. Ama oturma yerleri koyu renk olmuş. Leke leke silmeyle falan asla geçmiyor. Omadar kötü ki kız yeni mobilya alıcak düşünün
Niyesordunbucevabi Robinson Şık duruyor çocuk varsa önemli olan temizliği bence temizlemesi kolay kumaş seçin
TuttiFruttii Robinson koltugun kol koyma köselerinin altta genis olan kısmı, oraları cok tozlanır🤣habire süpürmek lazım
[silindi] Robinson kolunun ve sırtının koltuğa göre önde durmasını beğenmedim alandan çalmış aynı hacimde daha geniş oturumlu koltuk alınır
Robinson oylesinebiri__ Yaa peki memnun kalmısmı kumaşı temizliğe uygunmu hiç kullanmadım bu kuması ve tum takımlar bu kumas türleri ile dolu guzel gorunuyor ama kullanıslı olurmu bilemedim
Robinson Niyesordunbucevabi adamlar leke tutmaz diyorlar ama tüm takımlar için oyle diyorlar bence o kadar koltuk baktım daha biri demedi leke tutuyor aldıgına pişman olursun 😅 Ondan burda kullanan kuması bilen varmı diye sormak istedim
Robinson Niyesordunbucevabi kumas kartelasındam 6 rengi üçlülere 5. Rengi berjerlere yapsam kiri daha az gösterir gibi
oylesinebiri__ Robinson bilmiyorum yeni evlenmişti canım ama temizlik konusunu bilmiyorum görünüşü çok çok güzel ama kullanışlı mi o tartışılır araştır kolay temizlenen leke tutmayan kumaşları
Niyesordunbucevabi Robinson benimki kadife ketenn karışımı gerçekten leke tutmuyor ıslak mendille siliyorum bi leke olunca hemen geçiyor iki sene önce aldım bende
Robinson Niyesordunbucevabi piyasada bu tarz kumas var suan moda oldugu için bulamadım baska tür kumaslardan güzel koltuk
forumgurmesi Robinson canım hiç bilmiyorum ama bunun esneyip potuk yaptığına şahit oldum. Benimkiler babyface kumaşı en çok oturulan yerde esneme ve bollaşma oldu. 4 senedir kullanıyoruz.
TuttiFruttii Robinson belli eder mi etmez mi bilemem ama benim böyle seylere takıntım oldugundan direkt aklıma gelen o oldu🥹belli etmese de böyle bi koltuga sahip olamazdım ben🙊