bbk88 Kizlar bebegim memede uyuyor emiyor 15 gunluk şuan sonra besigine koyuyoruz yine ağlıyor memeye gelince susuyor neden acaba ne yapmam lazim
Yorgunanne3 bbk88 seninkisi daha cok küçük annesi kokunada ihtiyaç duyuyordur..ben napiyim 16 ay 20 qünlük qece qündüz surekli memede 🙃 yalancı emzik niyetine kullaniyor..bide qece komple üstüme yatıp emiyor nefes alamıyorum 🙃
bebeklihomee bbk88 4.aydan sesleniyorum hala memede uyuyor ama artık bırakınca ağlamıyor. Sürekli memede tutmak çok zor bir buçuk saat hiç kıpırdamadan emzirdiğimi biliyorum. Daha çok minik seni tanıyor sadece seninle olmak istiyor 🤍
annesininminikkusu Daha çok minik🥲Seni özlüyordur. Kokunda uyumak huzur veriyordur. Benim kızımda 1 saate yakın emdigini bilirim☺️
topraaaakkk Benimkide 25 günlük sadece meme istiyor tok olsa bile ağzında tutmak ve orada uyumak istiyor yatağa koyduğumuz an çığlık çığlığa kalıyor ve uyumuyor
topraaaakkk Benimkide 25 günlük sadece meme istiyor tok olsa bile ağzında tutmak ve orada uyumak istiyor yatağa koyduğumuz an çığlık çığlığa kalıyor ve uyumuyor
Yorgunanne3 bbk88 wermez olurmuyum doqduqunda hemen werdim ilk 10 qun aldı sonra kesinlikle almadı 🙃 yalancı emzik niyetine beni kullanıyor 🙃 inan dışarı çıkmaya korkuyorum olur olmadık yerde memeeeee diye baqiriyo🙃🙃🙃🙃