bitboylum Sleepy,fairy vs vs birçok havlu markası var ama ben sadece mutfak dolaplarının dışı için istiyorum sizce hangisi hepsinin üzerinde aynısı yazıyor hatta fairy aldım ama memnun kalamadım. Sizce hangisi kızlar
bitboylum Kizannesi1823 teşekkür ederim,peki benim mutfak dolaplarım çok sık parmak izinde kalıyor onu da temizler mi
bitboylum amazontuba teşekkür ederim,peki benim mutfak dolaplarım çok sık parmak izinde kalıyor onu da temizler mi
bitboylum Niyesordunbucevabi teşekkür ederim,peki benim mutfak dolaplarım çok sık parmak izinde kalıyor onu da temizler mi
Niyesordunbucevabi bitboylum gördüğünüzde hemen silerseniz temizler bence ben buzdolabımı filan siliyorum hemen iz oldukça
amazontuba bitboylum ben balkon camımı siliyorum güzel sonuç verdi ama dolapta nasıl olur bilemedim ne renk dolap kapaklarınız
amazontuba bitboylum anladım deneyin bence bingo yu. Benim balkon camı da bebeğimin tükürük ve el izleri olıyo her gün cam sille uğraşmak yerine büngo ile hallediyorum😅 inşallah işinize yarar🌸
bitboylum amazontuba ay inşallah kızımın eline sürekli bir şeyler veriyorum teras camım alt dolaplarının kapakları aynı sizin gibi tükürük izi gibi bu işin sonunda gerçekten masumlar apartmanı Safiye çıkacak içimden
amazontuba bitboylum ben daha farklı bi boyuttayım saldım artık😂 yoksa kafayıyiycem. Yap yap aynı yap yap aynı diyip pis suyu yere döken teyze var ya ben ona dönüyorum 💁♀️💁♀️💁♀️💁♀️