cakebabe 134202 her anne korkar tabi allah göstermesin hepsi sağlıkla büyüsün ama takıntı boyutundaysa uzmana görünün kötüyü çağırmayın lohusaysan normal
Mdjdj53839 134202 arada oluyor çok kötü oluyorum sonra hemen tövbe tövbe deyip aklıma başka şeyler getiriyorum
ShutUp 134202 hem de aşırı. Yüreğim ağzımda geziyorum abartısız. Destek almam şart çünkü bende takıntı noktasına gelmeye başladı gün içinde kendimi çok huzursuz hissediyorum
134202 cakebabe lohusa değilim yakın zamanda bir olay yaşadım tekrarına benzer birşey oldu ağlama krizine girdim annemi aradım anneliği beceremiyorum ben:(
rachelgreen_ Evet oluyor anksiyete de var zaten korkunç bir düşünce hemen geldiği gibi def etmeye çalışıyorum
minikmucizemm19 Bebegım 2,5 aylık hem kaybetme korkusu hemde gözü kayıyor ayakları yamuk basıyor kafası şiş gıbı paranoyak hareketlerim var aşamıyorum sanki bır sey olacak korkusu hep var
134202 ShutUp ben aslında rahattım sonra bir olay yaşadık operasyon geçirdi oğlum şimdi her dakikaöyle placakmış gibi hissediyorum
newwmommy 134202 evet var o ağlayınca ağlayasım geliyor hatta onu kaybedersem naparım diue düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi bazen annelik çok farklıymış