sultanalperen merhaba kızlar. 3aylik bebeğim var uykuya dalmada güçlük cekiyoruz dalamıyor birtürlü ve sürekli uyanıyor ağlayarak. sizlerdede varmi böyle bir problem?
elifkuzu sultanalperen benimde bebis 3.ayına giricek aynı problem bende de var bazen 1 saat ayağımda sallıyorm sesten etkileniyor ses olmadığı zaman hemen dalıyor
Urasdeniz38 sultanalperen 3 ay 10 gunluk bebegim var oda oyle dalamiyor dalsa uyuyacak ama dalamadigi icin ciddi boyutta uyumuyor...tek benim bebegim mu oyle diye dusunuyordum
Asaren sultanalperen atak döneminde olabilirsiniz belki atak dönemlerinde öyle oluyo bizde yaşadık 1 hafta falan uyumadı gündüz gece en ufak seste uyandı sürekli ağladı 1 hafta sonra geçti yine gündüz çok uyumuyo ama gece uyuyo çok şükür
sultanalperen elifkuzu benim sessiz ortamdada aynı beşiğine koydugum an gözleri açıp ağlamaya başlıyor.
sultanalperen Urasdeniz38 sanırım 3.ayina girmiş bütün bebekler yaşıyor 🙁 cok yorgun hissediyorum kendimi
Urasdeniz38 sultanalperen ben 2.aydan beri yasiyorum ama bu iki gundir aksam 7 de yatiyor taki sabaha kadar...birde mamayla besleniyor hep onun vicdanini yapiyordum emziremedigim icin uyku sorunu yasiyor diye
Seerdaay sultanalperen 5-10 dk dalana kadar bekleyin ve yatağa yatırırken sizde onunla birlikte eğilin,temas edin ve yavaş yavaş çekin kendinizi, birden sıcaklıgınız gitmesin.gözde Erdoğan’ın kitabında yazıyordu bu.
sultanalperen Seerdaay valla kuzum 1 saat dalsin diye ellemiyorum 1 saatin sonunda koyuyorum beşige dedigin gibi eğilerek yeri geliyor elimi üzerine koyuyorum hissetsin diye ama yok asla olmuyor .
TugraSeyda Canım ben bi müzik var onu açınca kendi kendine dalabiliyor istersen sende demeyebilirsin YouTube’dan acil kolik bebek hızlı sakinleştiren sesler diye yaz ilk Çıkana tıkla ben uykuya geçene kadar bunu açıyorum