gokceraziye2020 Bebeğimin sarılığı sınırın altinda ama kilo kaybi devam rdiyor sık emzirmem gerekiyor ama uyandiramiyorum cok zor uyaniyor napmaliyim yardım
ebrrr789 gokceraziye2020 benim kızımda öyleydi ağlardım artık çareyi sağım Yapıp biberon ile vermekle bulmuştum iki saatte bir sürekli bıberon ile sık sık beslemistim
benikicocukluanne gokceraziye2020 ahh aynı şeyleri yaşadımm.sarılığımız yoktu elhamdülillah ama uyanmıyordu.okadsr uykucuydu ki naodsm uyanmıyordu.bende korkuyordum aç kalacak kilo kaybedecek sarılık olacak diye.sürekli ağlıyordum üstelik 2. Bebeğim 🥲 denemişsindir ama ayağını gıdkıkla hafifçe topuğuna vur ıslak bir bezle yüzünü falan ıslat.baktın uyanmıyor sağ sütünü biberonla ver.gerçi bu kezde biberona alışıp meme reddi yapabilir bebiş.zorda kalmadıkça sağıp verme canım.beb şırıngayla mı beslemedim emzirme destek sistemi denen ürüne bim küsğr lira oaralar mı vermedimm neler yaptım uyansın emsin diye.psikolojim bozulmştu.dayan bugünlerde geçecek şimdi 6 aylık ve uyutamıyorum uyumuyor 😬
yavruaslanlar gokceraziye2020 cnm topuklarını sıkarak tabi can yakıcı sekilde değil sarılıktan uyuyor sürekli besle 2 saatte bir mama takviyesi yap gerekirse
gokceraziye2020 ebrrr789 bende veriyorum öyle ama uyanip emmesini istiyorum o uyanmadikca ben strese giriyorum
ayseguloget ebrrr789 ay kiz bende ayni yaptim vala sagip sagip geceleri biberonla icirdim rüya beslemesi yaptim hep hic biberon oldugunu bile anlamamsiti 😂
prenses3565_ gokceraziye2020 topugunu sıkın biliyorum anne yuregi ama yapacak bir sey yok onun icin yapiyorsunuz ben uzamis sariliktan cok cektim oyle yapiyordum yada kulagina dokunun emmesi icin
roman34 Biz çareyi bezini açmakta bulmuştuk, diğer yöntemler işe yaramadı, bezini değiştirirken uyanıyordu.
gokceraziye2020 Teşekkür ederim kizlar hepinize cok şükür kendisi 2 saate 1 uyanmaya basladi artık sanırım daha yeniadapte oluyor dünyaya